Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

På gång

Åk 9

Tiden på Nyckelskolan närmar sig slutet för våra elever i åk 9. Sista veckan uppmärksammar vi dem lite extra med middag tillsammans med lärarna, 5-kamp mot lärarna och extra fokus på dem under skolavslutningen. 

25 -års jubileum

Tänk vad tiden går fort! I år firar Nyckelskolan 25 år. 

Skolresor på gång

I slutet av maj är det dags för våra elever i åk 3 att åka till Notholmen. I början av juni är det åk 8:as tur att bege sig till Krakow. Två spännande och lärorika resor att se framemot!

Reskassan - Skolresa

Som tidigare år fortsätter vi att samla in pengar, för att ge elever i åk 3, 6 och 8 möjlighet att åka på skolresa. Elever i åk 3 och 6 besöker ön Notholmen utanför Mörkö och sover kvar en natt. Elever i åk 8 åker för fjärde året i rad åker till Krakow, Auschwitz/Birkenau. Det är en tvådagars resa, som vi anser är mycket givande och upplevelseväckande. I samband med resan läser eleverna om förintelsen i historian. 

För att kunna göra dessa resor anordnar vi olika former av försäljning och marknader och alla intäkter går oavkortat till skolans reskassa. 

 

Nyckelskolan

Maria Montessori inspirerad skola under ständig utveckling sedan starten 1994.

Läs mer om

Ängsnyckeln

I Ur och Skur Ängsnyckelns förskola, nybyggd Montessorianpassad design.

Läs mer om

Elevhälsan

Nyckelskolans Elevhälsa arbetar efter skolverkets och socialstyrelsens vägledning för elevhälsan

Läs mer om

  • Följ Nyckelknippan i sociala medier
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Kontakta oss